For Assistanse Ring: Tel. 41 26 16 90

Elektrisk innbindingsmaskin Stålspiraler og Plastspiral innbinding. Diamond er en Profesjonell og Kjapp innbindingsmaskin for kombinert innbinding med stålspiraler og plastspiraler!

Innbinder : Innbindingsmaskin D 600 for Profesjonell innbinding og stansing for Stålspiraler og Plastspiraler

Innbindingsmaskin Diamond en Elektrisk Kombinert Innbindingsmaskin / stansemaskin for profesjonell innbinding av Stålspiraler og Plastspiraler

Hel Profesjonell og Økonomisk Elektrisk Innbindingsmaskin / stansemaskin med fotpedal som gir profesjonell innbinding med plastspiraler såvel som stålspiraler etter behov og ønske!

 • Diamond Stålspiral innbinder Utmerket for Profesjonell innbindingsmaskin for kontor og større produksjon, som f.eks. copyshops, trykkerier m.m.!

 • ..Eller rett og slett en supergod kombinert stålspiralinnbinder og plastpiralinnbindingsmaskin for deg som vet at tid er gull verdt og vil spare mest mulig tid og således gjøre en topp investering!

 • Diamond har Stansekapasitet på inntil 25 ark!

 • Ekstremt robust innbinding maskin! Kjapp innbinding.

 • Sparer enormt med tid!

 • Ett enkelt trykk på fotpedalen og du har stanset 25 ark!

 • Innbindingskapasitet 120 ark. for innbinding med stålspiraler i 3:1 Pitch!

 • Innbindingskapasitet 250 ark. for innbinding med stålspiraler 2:1 pitch!

 • Innbindingskapasitet 450 ark. for innbinding med Plastspiraler!

 • Brukervennlig design og robust konstruksjon gjør Stålspiralinnbinderen perfekt for små og store volum innbinding med stålspiraler såvel som plastspiraler.

 • Diamond er en profesjonell elektrisk innbindingsmaskin som egner seg godt også for for kalenderproduksjon og kalendere!

Du sparer enormt med tid da du stanser inntil hele 25 ark av gangen med hjelp av det Elektriske Stanseverket.

Ring Tel: 41 26 16 90

Superkjapp Innbinding av både stålspiraler og plastspiraler i en og samme maskin!

Stanseverket i Diamond aktiveres enkelt ved fotpedalen som gir ekstra hurtig og effektiv innbinding. Du sparer enorme mengder verdifull tid.

Med begge hendene fri under innbindingen går innbindingsjobben 8-12 ganger fortere enn ved innbinding med manuelle stålspiralinnbindingsmaskiner eller plastspiral innbindere. (og Enda fortere sammenliknet med trege billige innbindingsmaskiner!)

Trykk foten ned på fotpedalen og 1. sekund senre så har du stanset en bunke på inntil 25 papirark!

Med Diamond har du en Proff Innbindingsmaskin som kan kjøre og gå dagen lang! Dag etter dag, så du kan fort forestille deg hvor mye tid og resursser du frigjør! Verdifull tid du heller kan bruke på viktigere og mer lønnsomme oppgaver!

En stålspiralinnbinder og plastpiralinnbindingsmaskin som dette er en virkelig lønnsom investering! Et kjøp du garantert tjener inn igjen på null tid!

 • Diamond kan fåes med 3 forskjellige utskiftbare stanseverk slik at du har en allsidig og hel profesjonell innbindingsmaskin!

 • Som standard får du 1. valgfritt stanseverktøy med denne kombinerte stålspiral og plastspiral innbinderen!
 • Velg mellom Utskiftbare stanseverktøy stålspiral innbinding for 3:1 pitch, eller 2:1 pitch.

  Samt Profesjonelt stanseverktøy for innbinding med plastspiraler.

 • Bruk Innbindingsmaskinen Diamond sammen med SpiralLukker : Spiral lukkemaskin S 600 for hurtig innbinding...

  S 600 er en Profesjonell Lukkemaskin for Stålspiraler og Plastspiraler: S-600 er for kjapp og effektiv lukking av det du trenger av stålspiraler og plastspiraler i alle størrelser og tykkelser!

  S-600 gir kjapp og enkel lukking av Alle typer Stålspiraler og plastspiraler i en og samme maskin! (Gjør innbindingen 4 ganger fortere eller mer ved å la en person gjøre stansingen, samtidig som en annen gjør lukkingen!)

 • "Kort sagt: Du Sparer Enormt med tid, resursser og penger med en Profesjonell Elektrisk Innbindingsmaskine som dette!!

Ring Tel. 41 26 16 90 - og Reserver din nye Diamond Kombinerte Elektriske Stålspiralinnbindingsmaskin og PlastSpiral innbindingsmaskin her!

Alternativt: Send bestilling eller forespørsel på epost (klikk her)!

Ring Tel: 41 26 16 90

Diamond Elektrisk Kombinert Stålspiralinnbinder og Plastspiralinnbinding maskin for Profesjonell og Kjapp stålspiral innbinding i 3:1 pitch, stålspiraler 2:1 pitch såvel som for profesjonell innbinding av plastspiraler!

Diamond leveres standard med Fotpedal for mer effektiv innbinding! Innbindingen går minst dobbelt så fort!

Hel Profesjonell Stålspiral Innbindingsmaskin og plastspiral innbindingsmaskin med elegant design.

Robust konstruksjon for ekstrem ytelse og lang holdbarhet!... Får Små og store innbindingsjobber unna som en lek!

Klikk for flere Gode og Billige Stålspiral innbindere!


Har du noen gang ønsket deg en GOD og Profesjonell Stålspiral innbindingsmaskin, Plastspiralinnbinder eller Verktøy for Kalenderprodkuksjon til Viktige og arbeidskrevende Innbindingsjobber med stålspiraler etc?

Diamond er en profesjonell elektrisk stålspiralinnbinder og plastspiral innbindingsmaskin som GARANTERT kommer til å Spare deg MYE verdifull tid og penger!

Ring hverdager 10:00 17:00
> Tel. 41 26 16 90 for Mer informasjon, pris og øvrige spørsmål..

Klikk Og Ring Fra Mobil!

Tel. 41 26 16 90

Alternativt: Klikk her: Send Bestilling eller For mer Info på eMail nå!


Nettbrett & Mobil - Ring Her!

( ..når surfer med mobil. Ellers tast inn nummeret som vanlig! )